اللي جاي أسود ومهبب.. عمرو أديب يوجه نصيحة للمواطنين (فيديو)


الجريدة العقارية الاحد 18 سبتمبر 2022 | 04:19 صباحاً
عمرو أديب
عمرو أديب
محمد محمود

قال الإعلامي عمرو أديب، إن سعر الدولار سيواصل الإرتفاع، ناصحاً المواطنين بالبعد عن تقسيط السلع، محذرا من الوضع القادم قائلا: "القادم مخيف واللي جاي أسود ومهبب". 

الوضع الاقتصادي

ووجه عمرو أديب، نصيحة للمواطنين، قائلاً: "متشتريش حاجة بالتقسيط، لو العربية غالية متشتريش، وفي الأساس مفيش عربيات"، "السنة الجاية زي دلوقتي هتشوف عالم آخر".

وتابع: "الفترة اللي فاتت قلت إن هيكون في غلاء في الأسعار وركود طوال 2022، والناس طلعت انتقدتني وناس قالت خليك متفائل والكلام ده واللي توقعته حصل".

وأكمل عمرو أديب:"اللي فاكر إن اللي فات لطيف اللى جاي مخيف ومش هيبقي مخيف لو حسبنا الحسابات صح".

وتحدث عمرو أديب عن سبب ارتفاع سعر الدولار في الأسواق المصرية، قائلاً: " الدولار على مدار الأسبوع يزيد في حدود 8 قروش، أو 15 قرشاً، ومستمر هذا الارتفاع على المدار الأسابيع الفترة المقبلة.

وأوضح أديب: " فتح أبواب الاستيراد لتشغيل المصانع سيؤدي إلى الضغط على أسعار الدولار في الأسواق، وهذا معروف من قبل للجميع".